Uw applicaties optimaliseren en maximaal laten aansluiten op uw proces!

Dided doet niet aan 1-puntsanalyses en korte termijn verbeteringen die binnen een jaar als sneeuw voor de zon verdwijnen. De focus ligt op gedragen lange termijn oplossingen, waarbij ieder project bijdraagt aan het volgende project. Zeg maar een rente-op-rente effect, maar dan voor uw data- en applicatielandschap.

Maak van uw applicatielandschap een orkest in perfecte harmonie!

Als organisatie bent u sterk afhankelijk van software. De applicaties die u gebruikt moeten niet alleen zelfstandig optimaal aansluiten op uw processen en doelen, maar moeten ook in harmonie samenwerken met de andere applicaties binnen uw organisatie. En die van uw ketenpartners.

Dided biedt daarom een integrale aanpak, die zorgt dat uw applicatielandschap van hoge waarde is voor uw huurders, medewerkers, partners en stakeholders.

Een applicatieportfolio waar u grip op heeft en waarmee u tegelijkertijd:
uw processen optimaliseert,
uw governance verbetert en
de ambities van uw organisatie ondersteunt.

Klanten van dided begrijpen het belang van applicaties, maar vaak weten ze niet waar ze moeten beginnen om meer samenhang te creëren tussen applicaties in en buiten de organisatie. Het ontbreekt aan overzicht en het kunnen leggen van verbinding tussen de vele applicaties die per team worden gebruikt. Het gevolg is veelal dat er met alle beste bedoelingen gekozen wordt om 1-punts oplossingen te implementeren. Bijvoorbeeld een eenmalige verbeterslag in een specifiek systeem.

Dided lost dit probleem op door samen met de klant een goede business analyse te doen en vertaalt deze naar een uitvoerbare visie en strategie. De organisatie(-doelen), de wensen van medewerkers en het data- en applicatielandschap zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Maar ook voor specifieke applicatie-vraagstukken kan u bij dided terecht. Wilt u bijvoorbeeld Enterprise Content Management introduceren, een verbeterslag maken rondom uw begrotingsapplicatie of asset management? Dan zorgt dided niet alleen de projectbegeleiding, maar adviseert u ook over zaken als de opzet van een perfecte samenwerking met uw leveranciers.


Wat levert datamanagement met dided u op?

#1

Een sterkere organisatie

Data wordt een bedrijfsmiddel
Ieder project verbetert zowel governance, proces als datahuishouding

#2

Dataminded medewerkers

Begrijpelijk voor iedereen
Kent uw processen, systemen en data
Starten vanuit uw comfortzone

#3

Toekomstbestendige oplossingen

Opzet van heldere visie en roadmap
Continuïteit door werkafspraken
Projecten met 'rente-op-rente' effect


Een greep uit gerealiseerde projecten:

- Opzet van een samenhangend applicatielandschap (voor de organisatie en per proces & team);
- Roadmap voor het stap voor stap uitbreiden en benutten van functionaliteit van het primair systeem en aanverwante applicaties;
- Selectie van een nieuw Document Management Systeem als basis voor ECM
- Projectmanagement voor de implementatie van een DMS, inclusief DPIA;
- Uitwerking meerwaarde en pakketvan eisen 'nieuwe telefooncentrale': rol van telefonie in het totaal aan communicatiekanalen.
- Projectmanagement tijdens fusie: migratie twee DMS-systemen.
- Vele projecten op het gebied van doorontwikkeling en positionering van corporatie-gerelateerde software. Waaronder primair systeem, ketensamenwerkings-software en BI-oplossingen.

Oscar betrekt iedereen vanaf de start en weet in simpele taal uit te leggen waar het over gaat.


dided.nl download